Op Internationale Weduwendag 23 juni a.s. is het Grote OpeningsEvent van Netwerk Hemelrijk voor Jonge Weduwes en Kids

Kom je dit met ons vieren? Ontmoeten en verbinden met andere weduwes met kinderen. Je eigen netwerk uitbreiden, weten bij wie je kan aankloppen voor specifieke hulp en/of laten weten wie bij jou waarvoor kan aankloppen.

We doen alles met en voor elkaar, delen en ontvangen. Dat is de opzet van dit nieuwe Netwerk. Elkaar versterken. Gebruik maken van ieders kracht en kwaliteiten. Voor en door weduwes en hun thuiswonende kinderen. 

Kom kennismaken en verbinden met medeweduwes en onze kinderen met elkaar. Samen van korte workshops genieten en van muziek en lekkere lunch. Met activiteiten voor kinderen en jongeren. Voor alle leeftijden wat wils.

Zondag 23 juni aan de Hemelrijkstraat 31, St Michielsgestel

Inloop 12.00 uur 

Programma:

12.30 uur opening waarbij je elkaar op een leuke lichte manier ontmoet

13.00 uur gezamenlijke lunch buiten

13.30 uur 

Voor vrouwen: muziekoptreden & met elkaar connecten. Dat kan in korte workshops: coaching, kaartleggen, massage, kunst, (en wie weet wil jij iets aanbieden), of je kan gewoon je gang gaan een een beetje kletsen en relaxen

Voor kinderen en jongeren: springkussen, boksen, voetballen, kampvuur en muziek..

15.30 afsluiting

Zet de datum alvast in je agenda en meld je snel aan want vol=vol. Inschrijven gebeurt op datum van aanmelding en is definitief na betaling.

Kosten: € 5,- als je zonder kids komt en €10,- per gezin te betalen door HIER te klikken  o.v.v. je naam en OpeningsEvent en daarnaast graag een mail naar: info@netwerkhemelrijk.nl

Vermeld in je aanmelding jouw naam en telefoonnummer, de naam en sterfdatum van je overleden partner, met hoeveel kids je komt en hun leeftijd.

Aantal plaatsen: 100

Tot ziens op 23 juni!