Creatief Rouwdagboek maken

Rouw is keihard werken. Dat weten we als geen ander. Soms is het fijn om op een creatieve en ontspannen manier bezig te zijn met verlies. Kunstzinnige ervaring is niet nodig voor deelname aan deze workshop.

Tekenen, een collage maken, verven, plakken, knippen, een passend gedicht of je eigen schrijfsel toevoegen; in jouw eigen creatieve rouwdagboek geef jij op je eigen wijze kleur en vorm aan je verlies. Er is geen goed of fout, mooi of lelijk.

Creatieve opdrachten worden gebruikt om dicht(er) bij je verdriet te komen. Maar eigen ideeën om creatieve invulling te geven aan jouw verlies is uiteraard ook mogelijk. Je mag zelf allerlei spulletjes meebrengen en hiermee op je eigen manier aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan kopieën van een dierbare foto, brieven of een mooie kaart. Er zijn voldoende materialen aanwezig om je creatief uit te leven.

Uiteraard is er gedurende de ochtend ruimte om verhalen te delen en ervaringen uit te wisselen. Voor lekkere broodjes wordt gezorgd.

Wanneer: woensdag 8 juni 2022

Tijd: tussen 10.00-13.00 u

Waar: Sneek

Kosten: Gratis (vrijwillige bijdrage mag altijd;  https://bunq.me/hemelrijk )

Aantal plaatsen: 4

Aanmelden: om je aan te melden graag een e-mail sturen met je naam, woonplaats, telefoonnummer, overlijdensdatum van je lief en leeftijd van je kinderen naar: info@netwerkhemelrijk.nl

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door: Fred van Hooydonk van In Rapport BV