Speelpark Sprookjeshof

Vaderdag…….weken van tevoren overal reclame, een gesprekje op school over het knutselwerkje, kinderen die weer extra worden geconfronteerd met hun verlies. Een dag dus waar WijWeduwes gewoon enorm tegenop zien…… en dus organiseren wij een vaderdaguitje in Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren! Het maakt niet uit of de zon schijnt of dat het regent omdat er een overdekte speeltuin is. Samen met de kinderen maken we met een lach en een traan het beste van deze dag.

Met een dikke dankjewel aan Fred van Hooydonk van In Rapport BV voor het sponsoren van deze dag en de verdriet-friet!

Wanneer: zondag 19 juni van 10:30 u tot ca. 17:00 u
(eerder weggaan mag natuurlijk altijd)

Waar: Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren.
Maar liefst 25 sprookjes komen in het sprookjesbos tot leven en het speelpark is een heerlijke plek met schommels, draaimolens, trampolines, klimberg, monorail, klautertoestellen, skelters en meer. Het park is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. We starten met iets te drinken en een taartje. Er is gedurende de dag onbeperkt ranja en uiteraard een verdriet-friet met snack voor iedereen.

Kosten: Gratis (vrijwillige bijdrage mag altijd: https://bunq.me/hemelrijk )

Aantal plaatsen: 10 vrouwen met kinderen tot 12 jaar.

Aanmelden: om je aan te melden graag een e-mail sturen met je naam, woonplaats, mobiele telefoonnummer, overlijdensdatum van je lief en leeftijd van je kinderen naar: info@netwerkhemelrijk.nl Wees er snel bij want vol = vol!