Themalunch Rouw en Verlies in je lijf Rotterdam Nesselande

Rouw laat zich altijd voelen in je lichaam. Bijvoorbeeld door de pijn in je hartstreek van het verdriet of door aangespannen kaken van de boosheid over wat er is gebeurd. Het kan ook zijn dat je zo geschrokken bent dat al je spieren pijn doen. Soms zijn we zo aan het overleven dat we het contact met ons lichaam wat zijn kwijtgeraakt. Terwijl luisteren naar de signalen van je lijf heel ondersteunend kan zijn als je rouwt.

Melanique Bruggink van Bruggink massagetherapie in Nieuwegein ( www.brugginkmassage.nl) zal tijdens de themalunch een workshop verzorgen over rouw en verlies in je lijf.

Zij is zelf 10 jaar geleden plotseling weduwe geworden en dit bracht haar op een nieuw pad: Van GZ-psycholoog in de jeugdzorg werd zij massagetherapeut en specialiseerde zich in lichaamsgerichte begeleiding bij rouw en verlies.

Melanique zal ons op een interactieve manier meenemen in hoe aanraking en aandacht voor je lijf, de ingang is naar voelen wat er in je leeft. Ze zal informatie geven over massagetherapie bij rouw en verlies en er is volop ruimte voor lichaamsgerichte oefeningen en uitwisseling van ervaringen.

Bij deelname aan de workshop gaan wij ervan uit dat je geen corona gerelateerde klachten hebt. We zien je graag op vrijdag 12 november!

Wanneer: vrijdag 12 november 2021

Tijd: 10.15 -14.00 uur

Inloop om 10.15 uur / Start workshop 10.30 uur / 12.30 uur Afsluitende lunch

Waar: Rotterdam Nesselande

Kosten: Gratis (vrijwillige bijdrage mag altijd ; https://bunq.me/hemelrijk)

Aantal plaatsen: 8

Aanmelden: om je aan te melden graag een e-mail sturen met je naam, woonplaats, telefoonnummer, overlijdensdatum van je lief en leeftijd van je kinderen naar: lyanne@netwerkhemelrijk.nl