Wat we doen met het geld

Faciliteren en organiseren van onderlinge ontmoeting. Delen van verhalen en ervaringen. De kleinste ontmoetingen aan de keukentafel bij een van ons. Lunches in een groter gezelschap. Of een activiteit zoals een dierentuin, pretpark of samen meedoen aan een Run. In zoveel mogelijk regio’s in het land, altijd ergens in de buurt want je wil niet altijd heel ver moeten. Zeker niet in het begin. Ontmoeting is er ook in onze digitale omgevingen. Open en besloten (facebook) groepen.

Ontmoeting met experts op terrein van dood en leven. Als je iemand zoekt of een bepaald thema dan is er altijd wel een lijntje ergens hier te maken. Wij kennen de mensen zelf en zij kennen ons. We delen de mensen en organisaties die voor ons van betekenis waren en zijn. Wij hebben de route beschrijving naar de buitenwereld en kennen de wegen. 

ANBI

Stichting Netwerk Hemelrijk is door de overheid erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de organisatie zich voor minimaal 90 procent inzet voor het algemeen nut. Onze stichting bestaat voor 100% uit vrijwilligers.

Het bestuur van Netwerk Hemelrijk bestaat uit:
Voorzitter: Miranda van der Vegt
Secretaris: Monique Beijer
Penningmeester: Sandra van Kolfschoten

Het bestuur is onbezoldigd en krijgt, behalve een reiskostenvergoeding, geen vergoeding voor haar werkzaamheden. ANBI-instellingen zijn volledig vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Meer informatie: www.anbi.nl

Ons beleidsplan vind je hier.

De jaarrekening & balans 2020 vind je hier.

De jaarrekening & balans 2021 vind je hier.