Wegwijzer

Wij zijn dag en nacht beschikbaar

Hoe pak je je leven weer op? Hoe doe je dat vandaag? En morgen dan? Hoe doen en deden anderen dat? Waar vind ik voorbeelden? Wat is praktisch handig om te weten? Waar kan ik mijn verhalen delen? Mijn hart luchten? Terecht met praktische zaken? Wie begrijpt hoe alles in mij rond waait alle kanten op soms? Hoe krijg ik weer wat focus, een soort van eerste begin, midden weer en eind. Wat past er bij mij om te doen en te willen? Aan welke woorden heb ik wat?

Voor al deze vragen, maar ook als je antwoorden hebt, kan je ons mailen op info@netwerkhemelrijk.nl

Heel sociaal, ook regionaal

Netwerk Hemelrijk heeft naast een openbare Facebookpagina ook verschillende  besloten Facebookgroepen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten uit jouw regio. Er worden ervaringen uitgewisseld en je wordt op de hoogte gehouden van activiteiten bij jou in de buurt.

Sterke Weduwes (landelijk)

Noord-Holland
Utrecht
Zuid-Holland
Regio Oost (Overijssel/Gelderland)
Regio Zuid (Zeeland/Brabant/Limburg)
Noord Nederland (Friesland/Groningen/Drenthe)

Werken als je rouwt.....hoe doe je dat?

Rouwen doe je niet op gezette tijden, zo ervoer journalist Lisanne van Sadelhoff (30). ‘Er waren dagen dat ik tijdens werktijden alleen maar door mijn moeders Facebookpagina zat te scrollen. Urenlang.’ En hoe moeten werkgevers en collega’s omgaan met rouwende collega’s? In Intermediair verscheen een artikel over dit onderwerp.