WijWeduwes in de media

In Mijn Geheim van oktober 2019 vertellen WijWeduwes Marscha, Ingrid en Odette hun verhaal.

Kijk nu het interview terug van WijWeduwe Nicole Maas in de uitzending van EenVandaag over rouwverlof op 27 november 2019.

In Libelle mei 2020 vertelt WijWeduwe Miranda van der Vegt over alleenstaand ouderschap na het overlijden van haar partner Ronald. Een artikel over-leven na de dood en eenzaam ouderschap. Maar ook over oerkracht én genieten voor twee.

Juni 2020 verscheen in het Algemeen Dagblad een interview met WijWeduwe Lyanne Holterman over de sporen die de dood in haar leven achterliet. En over het besef dat naast de ellende, pijn en verdriet er soms ook mooie dingen gebeuren…….

De zoon van WijWeduwe Marscha Elling heeft Rubinstein Taybi Syndroom. In het magazine EnzovooRTS lees je over weduwe zijn en het hebben van een kind met een licht verstandelijke beperking.

3 September 2020 werd WijWeduwe Lyanne Holterman verrast door NPO2 in het kader van de “100 uur voor KWF week”. Zij kon gaan genieten van een privé-optreden van Racoon. Wil je meegenieten met Lyanne? Klik dan hier.

WijWeduwe Monique van Dijk werd 2 keer weduwe binnen 5 jaar. In het magazine Jouw SVB vertelt zij haar verhaal én legt zij uit wat de ANW betekent voor jonge weduwen.

Op de Internationale dag van de Weduwen 23 juni 2021 verscheen in de Telegraaf een artikel over 3 jonge weduwes. Elske, Liesbeth en Sylvia vertellen hun verhaal; over levens op z’n kop, overleven en vooral ook verder leven……..